Audi TT Roadster Párizsban, felkészül: TT RS

Audi TT RS: már-már hihetetlen, de tényleg marad az 5 henger

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bő három hét, s debütál az Audi TT Roadster, sőt, a csúcskivitel RS premiere sincs messze. Marad az 5 henger, köszönjük!


A márciusi Genfi Autószalonon leplezte le az Audi az új, a harmadik generációs TT sportkocsit, Győrben gyártják, hurrá, most pedig azt tudta meg a Car Advice magazin, hogy az októberi párizsi seregszemlén már a nyitható tetős TT Roadster is megmutatja magát.
Hirdetés

Artur Deponte, az Audi beltér-dizájnere árulta el, hogy igen, a TT Roadster ott lesz Párizsban, és újdonságként nyakmelegítőt szintén ad majd, mint a riválisok kabriói is. Műszaki oldalról közben Markus Siewart projektvezető kotyogta ki a pletykákat és a videós érzéseket sem cáfolva, hogy bizony érkezőfélben van a legkomolyabb TT is, a TT RS, s mivel "közkívánatra" marad az öthengeres 2.5 TFSI (turbó)motor, ami az előd 340-jét überelve úgy 360-380 lóerőt tudhat. De szép is ez ma, amikor a CO2-s downsizing sorra szedi az áldozatait...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?