Friss arcát mutatja az Audi A4

Az Audi legkelendőbb modellje frissült 2019-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Némileg változott az Audi középkategóriás szedánja és kombija. Az új A4 friss arcot hoz, sportosabb, látványosabb kiegészítőket és technikai csemegéket.


Ha nem lett volna elég sportos, mostantól még agresszívebb arcot mutat az Audi A4. A sportos S Line modellekről van szó, a 2019-es modellévre pengébb dizájnt kapott az Audi bestsellere. Frissült a szedán és az Avant is, utóbbi hangsúlyosabb diffúzort, előbbi az RS modellekhez hasonló vékonyka légterelőt. Újak a lökhárítók, a korábbi ködlámpafészkekbe hangsúlyosabb ezüstbetétek kerültek, valamint egy-egy hosszú távolságú radar, amikkel - bár nem említik - vélhetően korszerűbb vezetéstámogató rendszereket kap az A4.
Hirdetés

A korábbi egyszerű kipufogóvégek helyett trapéz alakúak érkeztek, valamint a singleframe hűtőmaszk is hangsúlyosabb, az Audi szerint 3D hatású lett. Az S Line modellekbe az RS modellek utastéri kiegészítői is kérhetőek lesznek, így például elérhető mostantól a karbonbetétes műszerfal. Újabb anyagok, szebb díszbetétek érkeztek az utastérbe, de nagy változás nem történt. Ahogy egyelőre a hajtásláncok változásáról sem szólnak a hírek, vagyis vélhetően marad az 1,4-es TFSI, valamint a kétliteres benzin- és dízelmotorok, természetesen akár automata váltóval és összkerékhajtással is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?