A BMW is ringbe száll a Tesla 3 ellen

Az Audi után a BMW is igyekszik megszorongatni a Tesla Model 3-at

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy friss jelentés szerint hamarosan az ingolstadtiak mellett a bajorok is piacra dobnak egy Tesla Model 3-hoz hasonló, teljesen elektromos modellt.


Úgy tűnik, hogy a BMW némileg irányt vált az elektromos autók küllemét illetően. Házon belül jelenleg az i modellek teszik ki a teljesen elektromos autók palettáját, amelyek futurisztikus külsejükkel hívják fel a figyelmet magukra. Hamarosan sokkal hétköznapibb bőrbe bújt villany BMW-kkel is találkozhatunk. Az Autocar jelentése alapján a következő generációs 4-es Gran Coupéból teljesen elektromos is készül, amely a Tesla 3-mal száll majd ringbe. A 335d-vel megegyező dinamikájú négyajtós kupé akár 500 km megtételére is képes lesz.
Hirdetés

A hajtáslánc meglehetősen érdekes formát ölt. Két opció is felmerült. Az egyik szerint az orrba helyezett elektromotor a hátsó kerekeket hajthatja, a másik elképzelés szerint mind elöl, mind pedig hátul elhelyezésre kerül egy-egy elektromotor. Utóbbi működhet első-, vagy összkerékhajtású módban. Az új 4-es Gran Coupé 2019-en érkezik a piacra, az elektromos modell előtt benzines és plug-in hibridként is várhatjuk a 4-es Gran Coupét is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?