Növekszik az autópiac, a kereskedői hálózat is erősít

Az autópiacon állítólag már elkezdődött a jövő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autópiac több mint egy éve tartó növekedése a recesszió végét jelzi. A kereskedők már most összefogtak a további erősítés érdekében.

Nem vitás, hogy folyamatosan és örömtelien növekszik az új autók piaca. Miként azt közleményében az Autós Nagykoalíció (ANK) írja, mint az autós szakma közösen vállalható értékeit, érdekeit és céljait erőteljesen, egységesen és koncentráltan képviselő szakmai érdekképviselet a hosszú évekig tartó recesszió okozta pangás végét tapasztalja. Ezzel együtt jelentős változások indulnak mind az ANK életében, mind a kereskedői tagozatában. Ezen változások markánsan jelentkeznek a kereskedői tagozat elnökségében, amelyben a jelen, és a jövő márkakereskedői fogtak össze, hogy válaszokat találjanak a javuló piac kihívásaira. Az ANK és a gazdaságkutatók tapasztalatai egyaránt javuló piaci tendenciát látnak Magyarország autópiacán. Ennek szakmai, szervezeti lekövetése megújult, főleg fiatalokból álló, korszerű vezetői ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező személyek előtérbe helyezését hozta a tagozat elnökségében.
Hirdetés

Az új kereskedői tagozat elnökség a szakmában elismert személyekből áll, akik a következők: Juhász Tibor, Schiller Gábor, Pásztor Tamás, Csősz Viktor, Ifj. Máté Márton, Máté Gergely, Barta Richárd, Ifj. Ivanics Lajos, Ifj. Orbán András, Ivanics Zita. Mi mást kívánhatnánk, minthogy adjanak el mind több autót, hiszen az azt jelentené, hogy a pó'gárok vásárolni tudnak, az autópark fiatalodik. Kár, hogy egyelőre erről azért nincs szó. A valóban hónapról hónapra növekvő autópiac eladásainak zömét továbbra is céges kuncsaftok adják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?