Bár dobogóra nem fért az Audi, így is büszke az eredményére

Az európai gyártók közül hat éve töretlenül élen jár az Audi megbízhatóságban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Consumer Reports évente több területen is felmérést végez az olvasók körében. Az európai autógyártók közül idén hatodszor is az Audi győzedelmeskedett megbízhatóságban, a Toyotát persze nem tudták előzni.


Idén összesen mintegy 640 ezer modellről kapott visszajelzést a Consumer Reports, amelyben az ingolstadtiak A3, A4, A6, Q3, Q5, Q7 és TT modelljei "vásárlásra ajánlott" értékelést értek el. Az olvasói felmérésben arra voltak kíváncsiak, hogy az egyes autómárkák tulajdonosai milyen problémákkal szembesültek az elmúlt egy évben. Ezentúl azt is megkérdezték, hogy ezen hibák javítása mennyi időt vett igénybe és mekkora költségekkel jártak. Az adatokat rangsorolták, ezt követően az elmúlt három modellévre szűrték, így jött ki a végső sorrend, amit a héten már ismertettünk.
Hirdetés
Úgy tűnik, az Audi arra is kifejezetten büszke, hogy a Toyota, a Lexus és a Kia után a negyedik helyen állva az európai gyártók közül a leginkább megbízható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?