Erősebb dízelmotort kap a Volkswagen T-Roc

Az izmosítás mellé csinosítás is érezik a T-Rochoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az eddigi kétliteres, 150 lóerős dízelmotor mellé érkezik az erősebb változat.

Két új dizájncsomag és egy erős dízelmotor jelenik meg hamarosan a Volkswagen T-Roc palettáján. Egészen pontosan a legerősebb dízelmotor, hiszen a kétliteres, négyhengeres TDI 190 lóerős, illetve 400 Nm forgatónyomatékot tud. Ennyi pacit eddig csak a paletta benzinmotorjai nyújtottak. A dízelmotor erejét hétfokozatú DSG sebességváltó továbbítja mind a négy kerék felé, ugyanis csak 4MOTION összkerékhajtással társítható a csúcsdízel. Ezzel a motorral 7,2 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h tempóra a T-Roc, míg a végsebessége 216 km/h. Az alapára pedig 11,3 millió forintnak megfelelő euró.
Hirdetés
Az új motor mellett két friss felszereltségi szint is megjelenik a T-Rochoz. A „Black Style értelemszerűen fekete kiegészítőkkel csábít. Például a fekete tükörházakkal, küszöbökkel, hűtűmaszkkal, egyedi 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal, valamint a C-oszlopra ragasztott fekete-szürke mintás fóliával. Emellett akár 19 colos könnyűfém felnikkel is felszerelhető, az utasterében pedig szintén megjelennek a fényes fekete díszbetétek. A teljes csomag ára körülbelül 500 ezer forintnyi euró A másik újdonság a „beats” modell, amelynek szintén árulkodó a neve. Ez egy 300 wattos beats hangrendszert kap hat hangszóróval, digitális 8 csatornás erősítővel. Ebben a modellben beats feliratok és vörös díszbetétek teszik hangulatosabbá az utasteret, illetve szintén vörös karosszériadíszek, köztük a tükörházak és a C-oszlop fóliája. A modellhez 17 colos könnyűfém keréktárcsák járnak, és a felára körülbelül 230 ezer forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?