Jöhet egy csöpp Lamborghini?

Brutális hot hatch-et készíthetne a Lamborghini

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A túlélés érdekében a Lamborghini belépett a biztos üzlethez vezető kapun és elkészítette az Urus SUV-t. Mi lesz akkor, ha már ez sem lesz elég? Jön a Lamborghini kisautó?


Meglepő, de egészen érthető lépés a Lamborghinitől, hogy beszállt a SUV bizniszbe, hiszen ez megy most, és ki más készíthetne valóban sportos óriást, mint ők? Megkaptuk tehát a 650 lóerős Urust, amiért a Lamborghini megduplázta a gyártókapacitását és vélhetően ezzel a jövőbeli eladásait is. Többen elgondolkoztak azon, hogy akkor most a Lamborghini a mentőötletek útjára lép és elkezd autókat gyártani a szupersportkocsik mellett, hogy fenntartsa magát?
Hirdetés

Ezt a látványtervet Kleber Silva készítette, csak hogy legyen némi illusztráció is a képzelgések mellé, amit azért erősen kétlünk, hogy valóra válhat. Az alapot az új Volkswagen Polo adta, erre hegesztették rá az Urus komplett orrát és az oldalvonalait. Nem is rossz egyébként az eredmény, ebben a formában szerintünk bármelyikünk szívesen meghajtaná és ha tegyük fel elkészülne, a Lamborghini biztosan olyan hajtáslánccal látná el, amitől verhetetlen hot hatch lehetne. Persze még egy V6 sem férne el benne, de már egy turbós kétliteres motor kiegészítve némi villanyhajtással is bitang menetteljesítménnyel ruházhatná fel. A Lamborghini most amúgy is a hibrid világ felé fog mozdulni, a következő sportkocsit valamilyen formában elektromotor is segíti majd a haladásban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?