Hivatalos: jön az M8-as BMW

Csúcs, M-es változat is lesz a BMW 8-as sorozatból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig mutatkozott be a BMW 8-as sorozatának koncepciója, máris megmutatták a bajorok a csúcs, M-es változatot, egyelőre álruhában.


Napokkal ezelőtt láthattuk először a BMW új luxuskupéjának koncepció változatát. Úgy tűnik, nem akar sokat titkolózni a bajor gyártó, hivatalosan is megerősítette, hogy M-es változat is készül majd a modellből. Egy álcázott példányt már meg is mutattak a hétvégén megrendezett 24 órás nürburgringi verseny betétprogramján. Az M-es modelleknél megszokott módon a 8-as sorozatnál is méretes légbeömlők lesznek az első lökhárítón, és a kétszer kétlövetű kipufogók sem maradnak majd el hátul.
Hirdetés

"A sorozatgyártásban kínált BMW 8-as sorozat és a BMW M8 sportmodell fejlesztési munkálatai párhuzamosan zajlanak. A BMW M8 a BMW 8-as Coupé műszaki alapjaira épül, miközben a luxus sportkupé versenypályás adottságait, kirobbanó teljesítményét, precíz irányíthatóságát és agilitását egyaránt új szintre emeli. Az új csúcsmodell a vezetés elképesztő élményét váltja valóra, a BMW M divízió azon legendás stílusában, amely ügyfeleink legmagasabb igényeit is maradéktalanul kielégíti." – nyilatkozta Frank van Meel, a BMW M divízió elnöke.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 18:04
    Permalink

    Hihihihihi megmaradt a B oszlop … a beetető projekten meg nem volt B oszlop … szép szép kár hogy ezt a többi költséghez képest bagatel tételt kispórolták…így elég bénán néz ki a leengedhetetlen hátsó ablakokkal . S mercinél Bentley continental gt teljesen eltűnik és sokkal elegánsabb mint a fix hátsó ablakos ” Teszkó gazdaságos ” kupéra hajazó autóknál …

Vélemény, hozzászólás?