Ez a hét sem marad taxis demonstráció nélkül

E héten is lassítják a forgalmat Budapesten a taxisok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hiába az Uber fuvarosaira kivetett mind több szankció, a fővárosi taxisok még mindig nem tartják azokat elégségesnek, így e héten is megtartják keddi demonstrációjukat.


Bár a NAV az év első 4 hónapjában csaknem havonta kirótt egymillió forintnyi bírságot az Uber sofőrök számára, továbbá átlagosan havonta elvett egy-egy rendszámot is (erről bővebben itt), a budapesti taxisok még mindig nem tartják elégségesnek a fellépést. Mint többször elmondták, akkor lesznek elégedettek, ha a szolgáltatást abszolút elérhetetlenné teszik. Ezért aztán e héten sem marad el a forgalomlassító demonstrációjuk.
Hirdetés

Mint azt a rendőrség közzétette, május 10-én 14:30-tól a Budapest VI., VII., IX., X., XIV., XVIII. kerületekben kell időszakos lezárásokra számítani a Hősök tere – Dózsa György út – Kerepesi út – Hungária körút – Könyves Kálmán körút – Üllői út – Liszt Ferenc Repülőtér felé vezető gyorsforgalmi út – 4-es számú főútvonal egyes részein. Leginkább a reptér megközelítése lesz nehézkes, ugyanis 15:30-tól 19 óráig az oda vezető 4-es számú főút egy-egy sávját teljesen le fogják zárni. Türelmet kívánunk, javasolni pedig nem tudunk mást, mint okostelefonunk, azon a Waze közösségi navigáció használatát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 05:20
    Permalink

    “Apropó a közösségi közlekedés akadályozása a [b][u]becsületes[/u][/b] állampolgárok számára 50ezres csekkel szokott végződni… ” na pontosan jól írtad 😀

  • 2017.10.28. at 05:20
    Permalink

    Egy dolgot tudok erre mondani: ennyi a fölösleges taxi a városban.
    Amíg az utcán állnak, addig azok viszik el a fuvarokat, akik ellen kivonultak.

  • 2017.10.28. at 05:20
    Permalink

    Én komolyan nem értem, mit akarnak a taxisok eléri a normális és NEM kompetens állampolgárok további szopatásával.
    Lehet “külföldiül” is hallani szeretnék a k.anyázást – 200E busz utasaitól 🙂
    Apropó a közösségi közlekedés akadályozása a becsületes állampolgárok számára 50ezres csekkel szokott végződni…

Vélemény, hozzászólás?