Lamborghini is lesz az idei AMTS-en

Fizetett hirdetés

Egy hét múlva nyílik a legjelentősebb hazai autós seregszemle, az AMTS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő hétvégén AMTS, már péntektől látogatható az Automobil és Tuning Show a Hungexpo területén. Új autók importőri seregszemléje, veteránautók, meg persze tuningautók is lesznek bőséggel.


Már rég nem csak a tuningfanatikusoknak szól az AMTS, ami idén már az Automobil és Tuning Show elnevezés rövidítése. Az elmúlt években már hozzászokhattunk, hogy új és veterán autók is meg-megjelentek, most viszont tényleg gőzerőre kapcsolt a felhozatal. Külön pavilon nyílik az új autók számára, a Hungexpo legújabb és legmodernebb, "G" jelű csarnoka. Várhatóan mintegy 20 márka újdonságait láthatjuk majd, ugyanakkor a márkastandok mellett három új tematikus zónát is tartogat az AMTS újautós részlege.
Hirdetés

Lesz villanyautó-kiállítás, SUV Zóna, valamint kabrió-kiállítás is. Mármint ezek csupán az autómárkák, importőrök kiállításán belül. De legalább ennyire fontos és sokakat érdeklő lehet a Classic Automobil Show, amit a MAVAMSZ (Magyar Veteránjárművesek Szövetsége) szervez. A klasszikus autók felhozatala alapvetően az "F" pavilonban lesz megtekinthető, de a hatalmas túljelentkezés miatt néhány makulátlan állapotú, mondhatni újszerű példány a "G" pavilonba is kerül.
Mivel a veterán pavilon kiállítása a 2013 óta kifejezetten közönség-kedvenc, idén a korábbiaknál nagyobb felületen mutatkoznak be a II. Világháború előtti járművek, köztük olyan különlegességek, mint például egy Buick 1928-ból, a Studebaker Erskin Sedan 1932-ből, vagy a Renault Celtaquatre 1937-ből. Mindösszesen közel 200 korabeli jármű kerül bemutatásra, amelyek többsége FIVA minősítéssel is rendelkezik. A kiállítás egyik legnagyobb látványossága lesz a törpeautók bemutatója, olyan különlegességekkel, mint a Heinkel KabineType 150, a Messerschmitt KR 200, vagy a BMW Isetta 600. Ugyancsak egyedülálló különlegesség lesz az összesen 1217 példányban legyártott Lamborghini Espada egy példánya, amelyet az összeszerelés végső fázisában mutatnak be a szervezők. A néhány példán túl rengeteg további exkluzív látnivaló várja a nagyérdeműt az idei Classic Automobil Show-n, ami csupán az egyik kiállítása az idei AMTS-nek, ami az alábbi programokat kínálja - egyetlen belépővel, továbbá egy egyedien átépített Audi TT nyereményautóra való esélyt is. Nem mellesleg mi magunk is kint leszünk, a Jófogás, a Használtautó és az Autónavigátor közös standján, ahol egyedi módon kézzel fogható, nyomtatott Autónavigátor.hu különkiadással is jelentkezünk, de lesz gyerek- és pihenősarok, frissítő és ingyen wifi is.
Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
  1. Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuningkiállítása
  2. GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye
  3. Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show
  4. Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
  5. Classic Automobil Show - restaurált / átépített klasszikus autók
  6. Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók
  7. Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
  8. Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből
  9. EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  10. SUV Zóna – szabadidő-autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
  11. Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 20:30
    Permalink

    A képek alapján ez egy nagyon komoly banzájnak tűnik, hasonlóan eklektikus mint az Essen Motor Show, Ugyanúgy tuning, oldtimer és látványosságokkal, szerintem mindenki megtalálja magának az érdekességet. Amiben többet nyújt mint az EMS, az a hölgyemények felhozatala. De képek alapján a többi se lesz gyenge.

Vélemény, hozzászólás?