Két különleges kettest dob piacra a Mazda

Egyedi fekete és fehér színű Mazda2-esek érkeznek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén jön az új Mazda2, a jelenleg futó változatból azonban még előrukkoltak egy speciális kiadáspárossal a gyáriak.


A Mazda kizárólag az Egyesült Királyságban vezeti be a jelenleg futó 2-es széria különleges kiadásait, azaz a fekete vagy fehér Special Editiont. Az autók jet fekete vagy kristályfehér színben rendelhetők, diffúzorral ellátott hátsó lökhárító és fekete színű tetőspoiler is tartozik hozzájuk.
Hirdetés

A sötétszürke 15 colos könnyűfém felnik mellett sötétített hátsó oldalablakok és fűthető, behajtható külső tükrök is helyet kaptak. A Mini Cooperhez hasonlóan a kis Mazdához is választhatunk fekete vagy fehér színű motorháztetőt és tetőcsíkokat. Belsejükhöz fekete/piros színű kárpitok és a karosszéria színére fényezett díszítőelemek érhetők el. Az audiopanel és a kormányberakás magas fényű fekete színben pompázik. Az alapfelszereltség magában foglalja a manuális klímát, a két hangszórós CD/USB/AUX lejátszót és a Bluetoth kihangosítót. A speciális kiadású Mazda2-esek kizárólag 1.3-as, 75 lóerős motorral érhetők el, áruk 12 145 font, azaz kb. 5 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?