Jövőre nyílik a Ferrari kalandparkja Barcelona mellett

Élmény- és adrenalinbomba érkezik egy év múlva a spanyoloknál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

2017-ben bárki átélheti a Forma-1-es gyorsulás élményét, Európában is megnyitja kapuit a FerrariLand kalandpark.


Korábban már beszámoltunk a hamarosan megnyíló FerrariLandról, amelynek nyitása a korábbi tervekhez képest picit csúszik. Aki követi a Forma-1-es futamokat vagy járt már Abu Dzabiban, az bizonyára tud arról, hogy a Ferrari egy komoly létesítményt húzott fel a versenypálya mellett, ahová főként az adrenalinfüggőket várják. Jó hír, hogy jövőre már nem kell olyan messzire utazni, hogy hasonló élményt éljünk át. Spanyolországban a PortAventura World Parks kiegészül a FerrariLanddal, amelynek látványossága kétség kívül a Ferrari hullámvasút lesz.
Hirdetés

A gyorsulás szerelmesei imádni fogják, hiszen 5 másodperc alatt 180 km/órás sebességet érhetünk el, miután 90 fokban 112 méter magasból szemlélhetjük a tájat néhány másodpercig. Ezt követően mintegy szabadeséskén újabb 90 fokos szakasz következik lefelé. A park 60 ezer négyzetméteres lesz, ahol nem csak az adrenalin, hanem a technika fanatikusai is meg fogják találni a maguknak való programokat és látványosságokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?