Újra dübörögnek a kamionok a Hungaroringen

Élőben szurkolhatunk Kiss Norbinak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén augusztus utolsó hétvégéjén látogat el a Hungaroringre a Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál.

Szinte minden magyar tudja, hogy nyáron a Hungaroringen Formula-1 versenyt rendeznek, hiszen immár 30 éve tartották az első ilyen futamot az akkor frissen elkészült versenypályán, és azóta is minden évben ellátogat Mogyoródra a száguldó cirkusz. Ám mivel a kamionversenyek hasonlóképpen indult sikerszériája néhány év után félbeszakadt, így ma már korántsem ennyire egyértelmű, hogy idén ismét több ezer lóerős nyergesvontatók róják a köröket a Hungaroringen.
Hirdetés
Egy éve nagy örömmel várta a közönség a 25 évvel korábban versenyző Krasznai Jánost, aki idén már nem lehet ott a versenyen. Ám Kiss Norbi személyében szurkolhatunk hazai versenyzőnek az augusztus 27-én és 28-án a Hungaroringen zajló Kamion Európa-bajnokság futamain. Norbi a Tankpool24 csapat tagjaként egy Mercedes-Benz fülkéjében küzd majd a győzelemért. A hangulat fokozása érdekében idén is fesztivállá bővítették a szervezők a kétnapos versenyhétvégét, így bepillanthatunk a kulisszák mögé, lesz kamionkorzó, valamint a Suzuki Swiftek versenye sem marad el. Sőt, most először a Blancpain GT Sprint Series luxusautó kavalkádja is ellátogat a Hungaroringre augusztus utolsó hétvégéjén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?