Lewis Hamilton saját AMG Mercit szeretne

Érkezhet a Mercedes-AMG LH Series?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Saját jelzésű AMG Mercedest szeretne a háromszoros világbajnok. Szeretné visszaadni az F1 versenyautók érzését, amennyire csak lehet.


Nem titok, hogy Lewis Hamilton részt vett a vadiúj és minden eddiginél kegyetlenebb Mercedes-AMG GT R fejlesztésében. Ennek hangot is adtak a Goodwood Sebesség Fesztiválon, ahol a háromszoros világbajnok társaságában mutatták be a közönségnek a zöld szörnyet. A brit pilóta mégsem elégedett teljesen, hiszen állítása szerint szeretne fejleszteni egy, a nevével ellátott speciális modellt. Úgy tűnik, nem elég neki a biturbós négyezres V8 erőforrás, a maga 585 lóerejével és 700 Nm nyomatékával.
Hirdetés
Hamilton egy interjúban elmondta, hogy megkeresték a GT R projekttel, azonban hiába voltak ötletei, ezeket már nem rakták az autóba, hiszen az már majdnem kész volt. Ez persze zavarja a pilótát, így szeretne egy limitált darabszámú, úgynevezett LH Series modellt piacra dobni. Elmondta: "Nem tudom, hogy ez az autó lesz-e vagy egy másik, de az biztos, hogy rajta tartom majd a kezem." Valamint szerényen azt is hozzátette, hogy "senki sem tudja úgy beállítani az autót, ahogy én tudom". További részletekre egész biztosan várnunk kell, de Hamilton szeretné, ha a szóban forgó újdonság érzésre olyan közel lenne egy F1-es autóhoz, amennyire csak lehetséges. Abban már biztosak lehetünk, hogy ha el is készül a limitált kiadás, csak néhány kiválasztott vevő kaparinthatja majd meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?