“Megkímélt” Suzukit, részletesen dokumentált előélettel?

Erre a Suzukira nem mondhatjuk azt, hogy ismeretlen az előélete

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ennél őszintébb hirdetés talán ma nincs a Használtautón, a krosszmotorok között ugrató Swiftet a fél ország biztos, hogy ismeri. Most eladó, de el ne hidd, hogy megkímélt!

Dokumentált előélet, leinformálható futás, vezetett szervizkönyv, első tulajdonos. Csábító jelzők nem igaz? Ha hasonlót olvasol, gondosan vezetett, naplószerű kiskönyvet képzelsz el az összes tankolással és mosással együtt vezetett költségtáblázatokkal és leginkább idős bácsi tulajt, aki templomba járásra használta csupán. A valóság viszont csúnyább, olyan ez, mint az idős, svájci, nem dohányzó női tulajdonos. Ebben az esetben a dokumentumok részletesen összerakott videókat jelentenek, amiben az autó összes látható és nem látható sérülésére választ kaphatunk, a tulajdonos pedig Ámon Olivér, a sikeres magyar drift és gymkhana versenyző.
Hirdetés
Az ismert tulajdonos még értéknövelő is lehetne, de láttad már, hogy mit művelt ezzel az autóval?! Még szinte friss volt, mikor a Suzuki kereskedés ablakán keresztül távozott, de járt elhagyott reptér laktanyáján, erdőben, erdőben télen karácsonyi díszbe öltöztetve és még terepgumikkal krosszmotor pályán is, és persze mindenhol keresztben. A története, de leginkább "munkássága" az, ami mosolyt csalhat az arcodra. A hirdetésben csak szolidan ennyi szerepel: "Korának megfelelő állapotban. Az ár irányár, lehet több is." Imádjuk a hirdetést és a világ legőszintébb hirdetési fotóit, de aki ezt megveszi, az azért vizsgáltassa át a lehető legtöbb szerelővel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?