A Nissan Note is átállt a sötét oldalra

Európa számára érkezik a Nissan Note Black Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan egy különleges szériával szeretné feldobni a Note eladásait. Csak Európába érkezik a Black Edition, ami fekete elemekkel hódít.


A Nissan családi autójának már több agresszívabb változata napvilágot látott, most a fekete szín erejével szeretnék feldobni a Note eladásait. A Black Edition részeként az első és hátsó lökhárító, a szoknya és a fényszórók hátlapjai is fekete fényezést kaptak. Ezek mind részei a Dynamic Styling csomagnak, ami többek között egy fekete tetőspoilert, szintén fekete 16 colos felniket, tükörburkokat és ajtónyitókat is tartalmaz, hogy sportosabbá tegye a B-szegmens egyterűjét.
Nem beszélve a beltérről, ahol szintén a komorság uralkodik. A középkonzol - a divatból soha el nem tűnő - zongoralakk feketét kapott és a váltógombbal sincs ez másképp. Nincs is jobb, mint ahogy ez a fényezés magához szippantja a koszt és minden ujjlenyomatot megőriz. A Note Black Edition a belépőszint felett eggyel, tehát az Acenta felszereltségi szinten lesz elérhető, fényezések és különböző kittek széles skálájával. Feláras lesz a NissanConnect érintőképernyős fedélzeti komputer, az i-Key (zsebben hordható) ajtónyitás és az úgynevezett Auto Pack is, ami automata fényszórókat, ködfényszórókat, esőszenzort és automata légkondicionálást kínál.
Hirdetés

Két erőforrás közül választhatunk, 1.5-ös turbodízel 90 lóerővel vagy 1.2-es benzines 80 vagy 98 lóerővel. Utóbbi kompresszorral töltött és változtatható áttételű váltó is rendelhető az alap kézi helyett. A csak Európában elérhető Black Edition, már rendelhető, ám árcédulája még ismeretlen. A sok kiegészítőnek köszönhetően egész biztos drágább az alapmodellnél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?