Lesz-e újabb Hamilton-Rosberg csata?

F1: folytatás Kanadában, Vettelnek büntetés néz ki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Monacóban fordult a kocka, egyesek már Senna-Prost háborút emlegetnek a Mercedes-féle Hamilton-Rosberg párbaj láttán. Kanada következik.


A kanadai Montrealban, a Bajnokok Falára felkenődő autókról is szóló Gilles Villeneuve (jó gyors) pályán folytatódik az F1-szezon, aminek a legutóbbi állomásán, Monacóban Rosberg győzött mercedeses csapattársát, Hamiltont az időmérőn megetetve, majd a versenyen a szűk előnyét magabiztosan megtartva. A Mercedes hatból hatnál tart (ötször tarolva), Hamilton négy, Rosberg két futamot nyert. Összetettben minimális előny Rosbergnél. Persze Észak-Amerikában is ők a toronymagas favoritok. A 44. Kanadai GP-nek helyt adó pálya 4361 méter hosszú, a verseny 70 körös, DRS zóna kettő lesz, a Pirelli a lágy és a szuperlágy keverékkel készül, napos, meleg, száraz idő várható. A szombati időmérő magyar idő szerint 19, a vasárnapi meccs 20 órakor startol.
Hirdetés




Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?