Jó autó, rossz sofőr!

Fáj a szívem szegény sportautókért, amiket az alábbi videóban nyúznak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb példa látható arra, hogy mit sem ér az erő, ha nem uralod!


Biztosan hallottad már te is valakitől a nagyzoló kijelentést, hogy „Jó autó, jó sofőr, nem lehet baj”. Persze baj az mindig lehet - főleg, ha túlságosan öntelten ül valaki a kormánykerék mögé, illetve ha a jó autó, rossz sofőr esete áll fent. Az alábbi videóban pontosan ez történik.
Hirdetés

A Zoute Grand Prix egy nagyszerű rendezvény, lényegében egy négynapos, benzingőzös fesztivál. Több részből áll össze. Ott van például a Zoute Rally, ahol gyönyörű veterán járgányok vonulnak fel. De említhetem a Zoute Concours D’Elegance kiállítást is, ahol szintén ritkaságokkal találkozhat a látogató, ám létezik még a Zoute GT Tour is ahol a modern sportautók tulajdonosai adnak találkát egymásnak. És, ha már így összejönnek, akkor nem csak fel-alá cirkálnak a belga tengerparton, hanem egy trükkös kis pályán kipróbálják, mit tud a gépük, illetve saját maguk. Viszont lehet, hogy pont ezt nem kéne, legalábbis az alábbi videó nem arról tanúskodik, hogy magabiztosan uralják a gépüket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.10.24. at 16:01
    Permalink

    annyit a védelmükbe írnék, hogy ez nem azt mutatja, h uralja-e a gépet vagy sem, láthatóan az erő miatt egyik sem csúszik ki, vagy veszti el uralmát.
    egyszerűen a f0s a pálya és nagyjából több szót nem is érdemel 😀 lehet direkt csinálták meg egy vékony kis cérnával egy 10×10 centis elfordított táblán nyillal hogy jobbra kell menni, nem egyenesen…..lehet ott verném orrba, aki ezt a pályát kitalálta és semmit sem csinált egyértelműre,jól láthatóra.

  • 2018.10.24. at 16:42
    Permalink

    Erre ki akartam nézni, de sajna nem jött össze.
    Pedig mekkora poén ez a versenyszám.

    Van egy halvány sejtésem, hogy ezt a betétprogramot jövőre nem rendezik meg 🙂

Vélemény, hozzászólás?