Erősebb motort és menő hangcuccot kapott a Volkswagen up!

Genfben mutatta be a Volkswagen az up! faceliftes változatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volkswagen megfiatalította legkisebb autóját, az up!-ot. Frissített dizájn mellett új felszereléseket és 90 lóerős turbómotort is kapott.


A Volkswagen a Genfi Autószalonra időzítve előállt az up! frissítésével. Egy sor külső és belső átalakítással dobták fel a 2011 óta kapható miniautót. Átdolgozták a lökhárítókat, a lámpákat elöl-hátul is, és most már LED-es a menetfény. A Volkswagen a kötelezőn túl hozzányúlt a tükörházakhoz is, amikben már benne van az oldalsó index. A vásárlók többféle személyre szabási lehetőség közül választhatnak - tizenháromféle külső szín, kilenc gyári dekormatrica, háromféle tetőfestés és egyéb dizájncsomagok, meg felniszettek sora rendelhető hozzá. Ennél persze sokkal nagyobb durranás, hogy az eddigieknél jóval erősebb motort is kínál az up!-hoz a Volkswagen.
Hirdetés


Az új blokk 1,0 literes, háromhengeres és turbós. 90 lóerőt és 160 Nm nyomatékot teljesít, amivel a legfürgébb up! 10 másodperc alatt éri el a százat. Végsebessége 195 km/óra, a fogyasztása meg vegyesben csak 4,4 liter a gyári érték szerint. A hatótávja elég jó a kategóriában, egy tankkal 800 kilométert is elmegy. A műszaki változások a beltérben is folytatódnak, ahol kétféle új infotainment rendszer is elérhetővé vált. Az egyik monokróm és 3,1 colos, a másik 5 colos és színes. A második a drágább, ahhoz lehet okostelefont is csatlakoztatni, képes a tolatókamera képét megjeleníteni és alkalmas a DAB rádióvételre is. Új légkondicionálót fejlesztettek az up!-hoz, a Pure Air Climatronic nemcsak hidegen, de tisztán is tartja a miniautó utasterének levegőjét. Opció a 300 watt teljesítményű Beats Audio hangrendszer, amin hét hangszórón át ordíthat a kedvenc zene.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?