Dacia Loganból is lesz olyan, mint Audi A6-ból: terepkombi

Genfre készül a terepes Dacia Logan MCV

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emelt hasmagassággal, körbeműanyagozással és védőlemezekkel debütál Genfben a Dacia Logan MCV Stepway. A robusztus kombi két motorral érkezik.


Új taggal bővül a Dacia Stepway családja. A faceliften átesett Dacia-paletta túrázós tagjaihoz (Sandero Stepway, Lodgy Stepway és Dokker Stepway) negyedikként csatlakozik a Logan MCV Stepway. Az egyik legolcsóbb kombiként hódító Logan MCV eddigi egyetlen nyerőkártyája az 573 literes csomagtér volt, most már az igen jelentősen, 50 mm-rel megemelt hasmagasság és a strapabíróbb kivitel is lehet - a Stepway-csomagnak köszönhetően. A kasztni teljes - elöl-hátul középen ezüstre fújt - körbeműanyagozást, másfajta kerekeket és ezüst elemekkel tarkított hűtőrácsot kap. A tükörborítások szürkék lettek, míg a hátsó lámpák sötétítettek.
Hirdetés
A belső szinte változatlan, a kormány tudatja majd velünk, hogy a Stepway változatban ülünk, míg az ülések kárpitozása lyukacsos fehér részeket kap, elöl Stepway logókkal. A Logan MCV Stepway csak csúcsfelszereltséggel, navigációval, hátsó parkolóradarral, légkondival, DAB rádióval és hegymeneti elindulássegéddel kérhető majd. Két motor hajthatja, egy benzines és egy dízel, mindkettő 90 lóerős és mindegyiket 5 sebességes kézi váltóval párosítják. A Stepway család legifjabb tagja a Genfi Autószalonon is ott lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?