Mexikóból jönnek majd az új BMW-k

Gyárat épít a BMW Mexikóban, a 3-as szedánt készítik majd ott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 3-as szedánt jelenleg több országban gyártják, a BMW viszont most átcsoportosítja és átszervezi az egészet az új, Mexikóban épülő gyártósorára.

San Luis Potisí városában épül az új BMW-gyár. Az eddigi tervek szerint ide csoportosítják a 3-as sorozat szedánjának gyártását, például Dél-Afrikából, ahol az új X3 fog készülni a jövőben. Később viszont lehetséges, hogy a többi karosszériaváltozattal is bővítik a mexikói gyárat. 2019-re időzítették a termelés megkezdését, így aki ezután vásárol szedánt, az nagy valószínűséggel Mexikóból fogja kapni.
Hirdetés
Az 1 milliárd dolláros befektetés 1500 új munkahelyet teremt Mexikóban, tervezetten 150 ezer autó készül majd évente a 100%-ban emissziómentes gyártósorokon. Ezt megújuló energiaforrások felhasználásával fogják elérni, például az áramellátásról egy hatalmas napelemtelep gondoskodik majd az épületek közelében. A főleg fényezéshez szükséges vízmennyiség 100%-át is újra fogják hasznosítani a BMW legújabb gyárában.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 04:20
    Permalink

    Az a Kempelen nevű alak is sokáig tagadta, hogy több néven írogat ide, aztán lebuktattuk. Lehet, hogy igazad van, de feltűnő a hasonlóság a stílusotok között(szoktam olvasni a FB-os “háborúidat” a többi kommentelővel a TC-n), ugyanúgy a német márkák bűvöletében él és gyakran a nyilvánvaló, bizonyított hibáikat is letagadja. Nézd el nekem, hogy egy kissé gyanakvó vagyok – remélem, nincs harag.

  • 2017.10.28. at 04:20
    Permalink

    Ha arra kivannal utalni hogy ezeken a neveken kommentelnek, ki kell abranditsalak. Csak a Shadowbull az enyem es a Schattenbulle mert az elobbit akkor meg nem tudtam az FBn megoldani.

  • 2017.10.28. at 04:20
    Permalink

    [url]http://www.autonews.com/article/20160620/OEM01/160619876/bmws-mexico-plant-will-have-wide-range[/url]
    Itt egy pontos megfogalmazású cikk, mindenki figyelmébe ajánlom a következő mondatot:
    “BMW builds the 3-series sold in the U.S. now in Germany and South Africa, but South African output will cease when the Mexican plant comes online.” Azaz az USA-ban eladott 3-asokat jelenleg Németországban és Dél-Afrikában gyártják, de amint felfut a mexikói gyár, a dél-afrikaiban megszüntetik a gyártást.

  • 2017.10.28. at 04:20
    Permalink

    “aki ezután vásárol szedánt, az nagy valószínűséggel Mexikóból fogja kapni. ”

    Ezt a baromsagot meg honnan szedtetek?

    A mexikoi gyar az amerikai piacra fog termelni, Europaba onnan nem hoznak majd autot.

Vélemény, hozzászólás?