Mindent tudunk a BMW versenycsomagjáról

Gyári fotók és információk a BMW versenycsomagjáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bajorok az M3 és M4 modellekhez kínálják a gyári Competition, azaz versenycsomagot, melyről minden információ napvilágot látott.


Ha az BMW M3/M4 vásárlók közül valaki elégedetlen lenne a gyár által kínált dizájnnal, akkor mostantól a Competition, azaz versenycsomaggal teheti még egyedibbé leendő autóját. Ami a külsőt illeti, azonnal szembetűnnek a 20 colos felnik, a fekete színű kipufogóvégek (4 db), valamint az Individual Shadow Line fényezést viselő vesék, tükrök és ablakkeretek. Az utastérben csupán minimális módosítások történtek. Az M-es ülések könnyebbek lettek, a biztonsági öveket pedig M-es csíkokkal látták el.
Hirdetés

A motorháztető alatt is vannak módosítások. A gyári 431 lóerőt további 19-cel toldották meg, ezzel kereken 450 lóerőt teljesít a 3,0 literes sorhatos kétturbós blokk. A teljesítménynövekedésnek köszönhetően az M3-nak és az M4 Coupénak kereken 4 másodpercre van szüksége a 0-100 km/órás sprinthez, míg az M4 Cabrio 4,3 másodperc alatt teljesíti mindezt. A versenycsomag része továbbá az adaptív M-es futómű, melyhez módosított rugókat és lengéscsillapítókat társítottak. Ezen kívül aktív M differenciálmű, dinamikus menetstabilizáló elektronika is megtalálható, továbbá a comfort, sport és sport+ vezetési módokat is újrahangolták.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?