Jubileumi MX-5 modellt mutat be a Mazda a Chicagói Autószalonon

Hamarosan egy különleges modellel ünnepli a Mazda az MX-5 születésnapját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Stílusosan, a Chicagói Autószalonon debütál egy különleges Mazda MX-5.


Harminc éve született meg a Mazda MX-5 roadster, amelyet 1989-ben a Chicagói Autószalonon láthatott először a nagyérdemű. A Mazda erre az évfordulóra emlékezve szintén az idei Chicagói Autószalonon mutat be egy különleges MX-5 modellt. Az autót február 9-én láthatjuk majd először és pontos információk is majd csak akkor várhatók róla. Egyelőre normális kép sem érkezett, amiből következtetni lehetne néhány dologra, de annyit már tudni lehet, hogy limitált példányszámban készül majd.
Hirdetés

A világ legnagyobb darabszámban eladott kétüléses sportautójából egyébként már egymillió példány talált gazdára, ebből 350 ezer darab Európában. A forgalmazásának kezdete óta eltelt 30 év alatt egyedülálló európai rajongótábora alakult ki, sőt nem túlzó kijelenteni, hogy világszerte rengeteg autókedvelő álma egy MX-5. Ám a Chicagói Autószalonon azért ott lesz az új Mazda3 is, valamint a Mazda6, a CX-5, a CX-3 és a nálunk nem forgalmazott CX-9 is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?