Még izmosabb lesz a BMW i3

Hamarosan érkezik a 190 lóerős BMW i3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Félidőhöz érkezett a BMW első elektromos kisautója. Az ősszel bemutatkozó ráncfelvarrott kivitelből egy új, erősebb változat is készül.


Ősszel lesz négy éve, hogy elkezdődött a BMW i3 gyártása. Négy év után nem meglepő, hogy a bajorok némileg frissítenek a formán. Ősszel a Frankfurti Autószalonon mutatkozik majd be a faceliftes modell. A kínálatban egy erősebb, i3S Performance névre keresztelt kivitel is megjelenik, amely 20 lóerővel lesz erősebb az alap i3-ashoz képest, azaz 190 lóerő áll majd rendelkezésre. Az i3 eddig is a legfürgébbnek számított kategóriájában, most pedig még nagyobb lesz a gyorsulási élmény.
Hirdetés

A nagyobb stabilitás érdekében az i3S 40 mm-rel szélesebb első nyomtávot kap, a hasmagasságot pedig 10 mm-rel csökkentik. Az akkumulátor ugyanaz a 94 Ah-ás marad, mint ami a 170 lóerős i3-asban található. A facelifttel módosított első és hátsó lökhárítók, új színek és felnik is érkeznek. Az utastérben szintén új színek jelennek meg, ezen felül pedig iDrive-ból is megkapja a legfrissebb verziót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?