Lebukott a Hyundai Kona

Hamarosan leleplezik a Hyundai városi crossoverét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Portugáliai hivatalos fotózása alatt kapták le többször is a Hyundai hamarosan érkező apró crossoverét, a hawaii-i névvel illetett Konát.


Legutóbb egy sejtelmes fotóval utalgatott legújabb modelljének érkezésére a Hyundai, most végre álca nélkül láthatjuk a Konát. A dél-koreaiak apró városi crossoverét portugáliai modellfotózása közben kapták le többször is. A képek alapján biztossá vált, hogy az i20 alapokon nyugvó, de i30 motorokkal érkező Kona osztott fényszórókat és olyan fiatalos, vidám, extravagáns külsőt kap, ami elvárható a Nissan Juke és Toyota C-HR által uralt szegmensben. Konkurenseivel szemben itt is esélyes a kizárólagos elsőkerékhajtás, pedig a körbefuttatott műanyagozás már biztos a robusztusság érdekében. A frissen megosztott képek alapján egyértelmű, hogy a narancs lesz a marketingszín, és jó eséllyel a csúcsfelszereltséget láthatjuk, már két-, sőt háromtónusú fényezéssel.
Hirdetés

A Kona egyébként egy hawaii-szigeteki megyéről kapta a nevét, és a dél-koreaiak első különálló modellként érkező kisméretű crossovere lesz. Házon belül az alapját is adó, emelt hasmagasságú Hyundai i20 Active-tól is kannibalizálhat, valamint hamarosan érkezik Kia megfelelője is. A Kia Stonic egy földhözragadtabb crossovernek ígérkezik a kémfotók alapján, az lehet majd a Kona visszafogottabb testvére. És ugye tudjuk, mi következik a hivatalos fotózások után? Általában pár héten belül a leleplezés, majd egy debütálás a nagyközönség előtt. A Hyundai Kona a szeptemberi Frankfurti Autószalonon pózolhat először, majd állunk elébe a nemzetközi menetpróbának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 18:41
    Permalink

    érthetetlen, hogy a tucson után miért csinálnak ilyen gnómot hunyadiék 😀 ahhoz képest, h az szuv, sztem az a legjobban megtervezett gépük….ez meg…ez meg, na mind1 😀

  • 2017.10.27. at 18:41
    Permalink

    Nagyon buta nevet kapott, ki volt képes rámondani az áment erre a névre?:) Olyan, mint egy i20 és egy Tucson szerelemgyereke, de van benne egy adag Citroen C3 is, ez a felső fotón jól látható.

Vélemény, hozzászólás?