Videó: 160-nal rongyolt bele a szalagkorlátba

Hátborzongató balesetet rögzített a fedélzeti kamera

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Baleseti kamera rögzítette azt az esetet, amely még nyáron történt Pécs felé az M6-oson, a felvételt azonban csak nemrég hozták nyilvánosságra.


Szerencsés kimenetelű baleset történt tavaly nyáron az M6-oson, amelyet érdekes módon nem a magyar sajtó, hanem a külföldi Daily Mail hozott le elsőként. A videón látottak alapján elég érdekesnek tűnik az eset.
Hirdetés

130 km/órával halad az autó, amely egy előzéshez készülve sebességet növel, egészen 163 km/óráig. Kezdetben balra tér ki, ahogy kell, majd hirtelen a jobb oldali árokban, majd domboldalon találja magát, így kívülről befelé darálja le a szalagkorlátot. A 43 éves sofőr elmondása alapján elaludt, emiatt következett be a baleset. A hátsó ülésen a két gyermeke utazott, a balesetben viszont senki nem sérült meg. Mindez annak is köszönhető, hogy egy Volvo XC90-ben utaztak. Nem véletlen, hogy manapság egyre népszerűbb a crossover és SUV kategória. Egy balesetben lényegesen nagyobb esélyünk van arra, hogy sérülés nélkül kiszálljunk, mint egy kicsi vagy kompakt kategóriás személyautóból.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?