Kiszivárogtak az új SEAT Ibiza gyári fotói

Hivatalos képeken az új SEAT Ibiza

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hivatalos bemutató előtt fél nappal már napvilágot láttak az interneten a gyári fotók a spanyol gyártó újdonságáról, az Ibizáról.


2009 óta csupán némi ráncfelvarrásokkal frissült a SEAT Ibiza, idén viszont teljes egészében megújul. A SEAT kisautójának ötödik generációját ma este mutatják be, a hivatalos gyári fotók azonban már a délelőtt folyamán kiszivárogtak az interneten. A képek alapján a külső erősen a Leonra hajaz. A lenyűgöző látvány miatt érthető, hogy a legvadabbnak számító FR változatot mutogatják a spanyolok, a hétköznapi kivitel lényegesen visszafogottabb köntöst kap.
Hirdetés


Az „MQB A Zero” platformra épülő Ibiza tengelytávja 95 mm-rel nőtt, amelynek előnyét a hátul ülő utasok élvezhetik majd. Csomagtér tekintetében is nagy változást hozott az új platform: a kifutó modell 292 literes rakterével szemben az új 355 literrel büszkélkedhet. A motorokat illetően 1,0 és 1,4 literes TSI benzinesek állnak rendelkezésre. Előbbi 95 és 115 lóerővel, utóbbi 150 lóerős változatban lesz rendelhető. Dízelfronton 1,6 literes TDI-k ketyeghetnek a motorháztető alatt, 80, 95 és 115 lóerős kivitelben. Motortól függően öt- vagy hatfokozatú kézi és hétgangos DSG-vel találkozhatunk az új modellben (is).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?