Jöhet egy közepes kupé az Alfától?

Inkább egy négyüléses kupé, mint egy kombi. Most megkaphatjuk az Alfa 6C-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Alfánál elég jó irányba indultak el az új Giuliával és a Stelvióval, utóbbi miatt pedig nem lesz kombi az előbbiből. Viszont lehet kupé, amiről most pletykálnak, az a 6C.


Ismét beindult a szekér az Alfánál, a Giuliával[/url] és a Stelvióval pedig nem csak a márkabarátok szívét rabolhatják el. Azt már bejelentették, hogy a Stelvio miatt a Giuliából nem lesz kombi, és azt is tudjuk, hogy jön egy nagyobb SUV a kínálatba, most viszont az izgalmasabb vonalról pletykálnak. A sportos modellek mellé jöhet egy még sportosabb, méghozzá egy kupé a 4C fölé.
Hirdetés

Amiről most szó van, azt az egyik Alfa-specialista tuningcég, a Pogea Racing terjeszti, akik már évtizedek óta szoros kapcsolatot ápolnak a márkával, és a legfrissebb modellekhez készíthetnek tuning-készleteket. Azt állítják, hogy a pletyka egy olyan belsős személytől származik, akinek az eddigi pletykáiból valóban autó lett, így hisznek neki, hogy a 6C elkészül, és állítólag még idén megismerjük. Ha valóban készül ilyen modell, logikusan az új padlólemezre építik, ami hátsókerekes, vagy Q4 összkerékhajtást is kaphat, motorból soros négyhengerestől a 2,9-es V6-osig. Hogy a név mennyire végleges, nem tudni, de ha követjük az eddigi logikát, miszerint a 8C nyolchengeres, a 4C meg négyhengeres, akkor a 6C csak hathengeres lehet és vélhetően nagyjából akkora, mint egy 4-es BMW, vagy egy Mercedes C kabrió. Mindenképp érdekes modellre számíthatunk, és bízunk benne, hogy tényleg elkészül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?