A legendás buszok újra az utakon!

Fizetett hirdetés

Itt az új De Agostini gyűjtemény 1:72 méretarányú fém buszmodellekkel!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdekes busztörténelmi magazin kezdi meg a hódítását, aki előfizet, nem csak a valódi fém, 1:72 arányú buszmodelleket kapja meg, hanem melléjük egy egyedi, Legendás buszok a múltból egérpadot is.


Hamarosan megjelenik a De Agostini kiadó Legendás buszok a múltból sorozata, amelyben izgalmas történeteket, tényeket és érdekességeket találhatsz a régi idők legendás buszairól. A magazinokban olvashatsz az autóbuszok történetéről, s megtudhatod, mitől váltak különlegessé és hogyan működtek a gyakorlatban. Az egyedi, valósághű ábrákon és infografikákon keresztül még több információt szerezhetsz a buszokról. Az újsághoz járó egyedülálló, 1:72 méretarányú fémmodellek mellett izgalmas történeteket is megosztunk veled. A gyűjteményben többek között olyan legendás buszok modelljeire tehetsz szert, mint az Ikarus 66, a Škoda 706 RTO, az IFA H6b, az Ikarus 311, a Leyland RTW 75 vagy a ZIS-155. Az egyedi, 1:72 méretarányú fémbuszok mellett bemutatjuk a márkát és a gyártót, és pontos leírást kapsz a buszok műszaki paramétereiről.
Hirdetés
Ismerd meg a legendás buszok valódi történetét, repülj velünk vissza a múltba, és szerezd meg az összes buszmodellt! Az előfizetők részére a kedvezményes ár mellett értékes retró ajándékokat és ingyen házhoz szállítást biztosítanak. Sőt, ha most megrendeled, akkor egy egyedi ajándékot is kapsz.
Gyűjtsd össze a régi autóbuszok egyedülálló sorozatát! Rendeld meg a gyűjteményt 2019. szeptember 17-ig a weboldalról, használd a személyes promóciós kódodat (AUBUS19), és előfizetésed mellé egy egyedi Legendás buszok a múltból egérpadot kapsz! Az ajándékot a 9. csomaggal kapod meg.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.08.01. at 19:59
    Permalink

    Szerintem a kezdő lapszámot nagyon nehéz lesz majd beszerezni, aki újságosnál próbálkozik. Tutira elkapkodják az összes kék Ikarust már az elején, okosak voltak, hogy ezzel indítanak. Ahogy láttam a sorozat többi tagját, egy rakás olyan busz is lesz, amiről még életemben nem hallottam, még a gyártójáról sem. Remélem, azért az Ikarusok mellett azért képviselve lesz még a keleti blokk, a Skoda 706 RTO és az Ifa H6B várósak, de lehetne még Robur, Karosa vagy pár orosz gép is…

Vélemény, hozzászólás?