25 millió forintos árral startol a Maserati SUV-ja

Itthon a Maserati Levante, vele duplázná eladásait a márka

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hazánkban is megmutatta magát a legújabb Maserati, azaz a márka első SUV-ja. A Levante a hasonló méretű prémium SUV-k körében nem is drága.


Nem egész egy hete mutattuk be részletesebben a Maserati első SUV-ját, mostanra pedig már itthon is láthattuk. Vezetni még nem vezethettük, de a Ferrari fejlesztette biturbó 3,0 literes V6-os benzinmotorjáról elmondhatjuk, hogy szépen szól. Továbbá azt is, hogy a Levante igazi olasz prémiumautónak mondható.
Hirdetés

Műszaki adatait eddig is ismertük, most már azt is tudjuk, hogy hazánkban egyelőre csak az erősebbik benzinmotorjával, továbbá az egyetlen dízelmotorjával lesz kapható. Utóbbival alig több mint 25 millió (egészen konkrétan 25 576 398) forinttól rendelhető (van is kuncsaft, aki már rendelt). A 430 lóerős benzines változat alapára 31 906 433 forint. Nem titok, hogy a Maserati duplázni szeretné eladásait a Levante által. Ez a hazai piacon egy teljes évben is csupán 20 példány értékesítését jelenti, idén pedig 10 példány eladásával is elégedett lenne az importőr - ez a cél abszolút reális. Globálisan viszont már az idei évben is csaknem 20 ezer, jövőre akár 40 ezer Levante eladásával számol az olasz cég. Alább a nemzetközi leleplezés a nem hiába emlegetett motorhanggal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 05:15
    Permalink

    Hol látsz rajta BMW arcot? Ne nevettesd már ki magad, a hátulja gáz, nincs mentség, de az orra? A belsőt pedig úgy konfigurálod ahogy akarod.
    Illetve ajánlom figyelmedbe a Mazdákat, hogy honnan lopkodtak a 2000-es évek elején.
    159 kombi honnan lopta a hátulját szerinted?
    Vicces figura lehetsz, de hogy fingod nincs a témáról, az biztos.

Vélemény, hozzászólás?