Sárga ciklon a Vörsteiner előadásában

Ízléses tuning Ferrari 458 Italiára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A képeken látható Ferrari 458 Italia tulajdonosa nem volt elégedett a sportkocsi gyári kinézetével. Előbb a maranellói felniket HRE kerekekre cserélte, majd az amerikai Vörsteinerhez fordult, hogy kicsit szedjék rendbe a kocsit.


Az eredmény finom, de hatásos smink lett, amelyben tökéletes egyensúlyban van a visszafogott elegancia és a vad sportosság. Nem mellékes, hogy a Vörsteiner tuning híres a minőségéről és a tartósságáról. A HRE S104 felnik elöl 20, hátul 21 hüvelyk méretűek, a gumik rajtuk 245/35 R20-asok, illetve 355/25 R21-esek.
Hirdetés

A Vörsteiner szett tartozéka az első légterelő, az egyedi hátsó szpojler, illetve a hátsó diffúzor. Ezek mind szénszálas műanyagból készültek, ahogy az oldalsó küszöbtoldatok is. Mindezek szépen harmonizálnak a Ferrari 458 Italia feltűnően rikító sárga fényezésével. A tulajdonos végül elégedetten távozott a műhelyből, annyira, hogy nem is kérte, hogy erősebbre piszkálják fel a Ferrari motorját. A 4,5 literes V8-as így változatlanul 570 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 540 Nm. Ez is elég 3,4 másodperces 100 km/órára gyorsuláshoz és 325 km/órás végsebességhez.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?