Ha nincs pénzed Lamborghinire…

Jegyezd meg a Huansu Hyosow nevet, ha Lamborghinire vágysz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hivatalosan is bemutatták Huansu Hyosow C60 néven a Lamborghini Urus kínai klónját.


Bár a klónozás nem sikerült tökéletesen pontosan, a BAIC vállalat tulajdonában működő Huansu formatervezői egyértelműen egy Urus képét nézegetve rajzolták meg a saját szabadidő-autójukat. A motorháztető domborításai szinte egy az egyben az olasz termék másolata, de a hátsó lámpák és bennük a LED-egységek szintén nagyon hasonlóak, de ha az autóra nézünk oldalról akkor sincs mit magyarázni, hiszen egyértelműen látszik a turpisság.
Hirdetés

Az ötüléses SUV tengelytávolsága 2815 milliméter, ami 187 milliméterrel rövideb az Urusénál, ám még így is elegendő teret kínál öt utasnak a 4820 mm hosszú C60, amelynek szélessége 1915 mm, a magassága pedig 1660 mm. Állítólag kétliteres, négyhengeres motort kap 181 lóerővel és 285 Nm forgatónyomatékkal és mellé hatfokozatú manuális vagy nyolcfokozatú automatikus sebességváltót. Ez persze messze elmarad az Urus négyliteres V8-as motorjától és 641 lóerejétől, ám a Huansu Hyosow C60 már 15 570 dollártól hazavihető, ami körülbelül 4,3 millió forint. Ami talán nem is olyan sok egy majdnem Lamborghiniért, ugye?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?