Jól fogy az új Insignia

Jó értékesítési számokat hoz az Opel zászlóshajója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik, bejött a célközönségnek az új Insignia, eddig ugyanis már több mint 100 ezer darabot rendeltek belőle.


Bár tavaly francia kezekbe került az Opel, a szintén tavaly bemutatott új Insignia még német alapokon nyugszik. Számos motorral és felszereltséggel teszteltük már (1,6-os és 2,0 literes dízelként, valamint 2,0 literes turbós benzinesként), amelyek alapján egyértelműen kijelenthető, hogy pozitív élményt ad a középkategóriás modell. Ha összegezzük, hogy milyen sokoldalú tud lenni egy Insignia, talán nem is meglepő, hogy máris túl van 100 ezer rendelésen a modell.
Hirdetés
Az ötajtós mellett kombi és terepkombiként is elérhető. Motorokat tekintve 1,5-2,0 literes turbós benzines és szintén turbós dízelek választhatók hozzá, egyes modellekhez összkerékhajtás is rendelhető. Szintén újdonság a nyolcgangos automataváltó, akárcsak az IntelliLux LED-es lámpa, természetesen AGR ülések is szerepelnek a kínálatban. Idén GSi kivitel is érkezik belőle, amely minden bizonnyal tovább növeli a népszerűségét és az eladott darabszámokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.01.29. at 18:55
    Permalink

    Nem vagyok Opel fan ,de nekem jobban tetszik mint a Vw Arteon . Ha 260 lovas 4×4 et hasonlítjuk a 280 lovas tsi 4motion-hoz kiderül hogy bő 4 millió az árkülönbség az Opel javára .Ekkora felárat meg senki nem fog fizetni egy Vw ért az Opellel szemben. Persze csak akkor ennyi ha rendelünk bele extrákat.

    • 2018.01.30. at 12:01
      Permalink

      Igazából nem egy liga a két motor, csak nyers számok alapján sem, de kipróbálva végképp nem
      A TSI nagyságrendekkel nagyobbat ugrik szinte minden körülmények között, mondom ezt úgy h elég komoly fenntartásaim voltak a TSI-vel kapcsolatban
      De tény h az extrákkal óvatosan bánva még nagyobb differencia lehet ami már necc

Vélemény, hozzászólás?