Vége az iskolának, jön a Powerfanatics.com BMW találkozó

Jövő hétvégén 9. Soltvadkerti Powerfanatics.com BMW találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már most érdemes készülni a következő hét végére, Soltvadkerten a 9. Powerfanatics.com BMW találkozó autóból és bulizási lehetőségből is sokat ígér.

[kepallobal=355979]Június 21-23. -
9. Powerfanatics BMW találkozó Soltvadkerten. Buli lesz![/kepallobal] Bár Powerfanatics.com BMW találkozóként ismert, a soltvadkerti kempingben immár kilencedik alkalommal rendezett autós dzsembori[/url] különlegessége, hogy nem csak a bajor márka szerelmeseit várja, hanem az összes többi autó- és bulirajongót is. Arra persze készüljön fel mindenki, hogy töménytelen mennyiségű BMW lesz. Meg persze olyan programok, amelyek az autós összejöveteleken megszokottak. Lesznek lányok, akiket az autókkal együtt, esetleg épp az autók mosása közben lehet majd csodálni. És ugyebár lesznek BMW-k, amelyek hátsókerékhajtásúak. Ugye nem meglepő, hogy burnout show is lesz? De azért a férfiak számára sem csak móka és kacagás az ominózus hétvége, hiszen "kegyetlen" programok is várnak rájuk. Elsőként felnikitartó, majd levezetésként sörivó verseny, amit a "ki tolja leggyorsabban a haver autóját" vetélkedő követ majd. Haver, aki sört nem iszik, s józan marad a kormányzást is igénylő feladatig. Ezeken kívül pedig buli, strandolás és egyéb meglepetésprogramok várják jövő hét végén már péntektől az autózás és a bulizás megszállottjait Soltvadkerten. A három napra szóló, sátrazási lehetőséget is adó belépő 3500 forintba fog kerülni, elővételi lehetőség volt, de már lezárult, érdemes lesz tehát időben érkezni, hogy még legyen (jó) hely a kempingben.
Hirdetés
Programterv
Június 21. péntek:
  1. 10:00 - Kapunyitás, legjobb sátorhelyek és parkolóhelyek lefoglalása, ismerkedés
  2. 11:00 - Eszem-iszom, nyitnak a kitelepült büfések
  3. 12:00 - A zenei hangulatfelelősünk, Old Szapi megkezdi a zenélést. Retro blokkal is készül!
  4. 18:00 - Sörivó verseny
  5. 19:00 - Sátrak felkészítése az éjszakára
  6. 20:00 - Alapozás az esti partyra
  7. 21:00 - DJ-k elkezdik az esti bulit (fellépők: Ill Cows, Szapi & Szapi Jr, Old Szapi)

Június 22. szombat:
  1. 8:00 - Kapunyitás, autók érkezése parkoltatás
  2. 10:00 - Egész napos programok (Autó szépségverseny az ország legszebb BMW-ivel; Autólimbó Powerfanatics.com speciális formában; Sexy autó mosás gyönyörű lányokkal; BurnOut Show igazi versenyautókkal.
  3. 11:00 - Vetélkedők (Felnikitartó verseny; Sörivó verseny; Meglepetésprogramok; Délben szól a BMW hang!; Ki tolja leggyorsabban a haver autóját?)
  4. 21:00 - Elkezdődik az esti buli hajnalig! Live DJ set: fellépők: Ill Cows, Szapi & Szapi Jr, Old Szapi

Június 23. vasárnap:
  1. Délig ébredezés, józanodás, detoxikálódás
  2. 12:00 - Aki haza indul, azok számára csoportos Rendőrségi felvezetéssel hazakonvojozás Kecskemét (M5 autópálya) irányába
  3. 12:30 - Szabadidős programok (Strandolás a kemping melletti Büdös Tó strandján; Soltvadkert látványosságainak megtekintése, kirándulási lehetőségek)


A szervezők a programok változtatásának jogát fenntartják!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?