SEAT 20V20 – a spanyolok szabadidő-autója

Jövőkép a spanyoloktól: SEAT 20V20

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre állítólag teljesen önálló szabadidő-autóval jelentkezik a SEAT, a 20V20 koncepció nem csak annak vonalait, a márka jövőképét is mutatja.


Bár összkerékhajtású terepkombija a Leon X-Perience által már most is van a SEAT-nak, a Volkswagen-csoport spanyol márkája jövőre már önálló szabadidő-autót is ígér. Nem meglepő, hogy a márka legnépszerűbb modelljének számító Leon vonásai ismerhetőek fel a kompakt méretű ötajtós SUV koncepciójának orrán, az pedig már gyári ígéret, hogy a 20V20 nem csak a márka első önálló SUV-jának vonalait mutatja, hanem azt is, hogy milyen formavilágot várhatunk az elkövetkezendő 5 évben a Volkswagen-csoporton belül még mindig a helyét kereső, de talán már találó, folyamatos növekedésben lévő SEAT-tól.
Hirdetés

A 4,66 méter hosszú 20V20 természetesen sokoldalúságot, variálhatóságot hirdet, kerekei 20 colos könnyűfémek, fényszórói a Leonról ismert teljes egészében ledesek, utastere prémiumvilágot és öt felnőttnek kényelmes helyet ígér. Sofőrsegédeket, takarékos TSI és TDI motorokat, valamint plug-in hybrid hajtásláncot egyaránt várhatunk a SEAT jövőbeni szabadidő-autójába, miként összkerékhajtást és persze DSG váltót is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?