Pályára vitte új hibridjét a Ferrari?

Kémfotókon a Ferrari vadonatúj hibrid modellje!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fioranóban gördülhetett pályára a Ferrari új, középmotoros hibrid modellje, ami még a 488 GTB-nél is ütősebb lesz.

A tesztautót október 18-án kapták lencsevégre a Scuderia fioranói tesztpályáján, majd az elkészült képeket a Carscoops egyik olvasója továbbította a lapnak. Bár már tavaly szeptemberben bejelentette a Ferrari, hogy egy új középmotoros szérián dolgozik – amiben hibrid változat is helyet kaphat-, idáig nem sok információ látott napvilágot a készülő szuperverdáról.
Ezen a ponton egyelőre még mindig nem tudni, hogy az új autó, ami a Ferrari 488 GTB rokona lesz, vajon milyen hajtóművet fog használni: a pletykák egy hibrid iker-turbó V8-as motorról szólnak. Ez mondjuk logikusnak is tűnik, hiszen a Ferrari azt már megerősítette, hogy egy új V6-os motorcsaládon dolgozik, valamint egy turbó-hibrid hajtásláncon.
Hirdetés

Egyébként a következő generációs Ferrari felújított belső térrel, innovatív műszerfallal, új kormánykerékkel és minden igényt kielégítő infotainment rendszerrel érkezik majd. A 488 hibrid változatának bemutatójára minden bizonnyal a jövő évi Genfi Autószalonon kerül majd sor.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?