Fiatalos koncepciókkal készül a Mitsubishi Genfre

Képeken a Mitsubishi L200 és ASX Geoseek koncepciók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két újragondolt szabadidős koncepcióval is készül a Mitsubishi Genfre. A munka hőse L200 és a városi crossover ASX is kapott Geoseek kiadást kap.


Nem rég szerencsénk volt tesztelni a Mitsubishi L200 csúcsváltozatát és tapasztalni, hogy milyen strapabíró munkagépet képesek gyártani a japánok. Már akkor is megállapítottuk, hogy hiába szeretnének a „diszkós” irányba menni, ez az autó a vidéki kemény munkára az igazi. Azonban a japán gyár mégis továbbgondolta az L200-ast, és az ASX-et is bevette a buliba – így készültek el a Geoseek koncepciók. A Mitsubishi elmondása szerint a sportos, túrázó embereket szeretnék megcélozni velük, ebben az olvasatban pedig teljesen rendben is vannak. A gyöngyház-szürke fényezést, narancs elemekkel dobták fel. Ilyenek például a tükrök, a felnik, a sárvédőajkak, a csomagtérajtó spoilere és még sorolhatnánk.
Kaptak egy méhsejthálós belsejű hűtőrácsot, valamint egy védőlemezt, a tetőcsomagtartón pedig a kemping felszerelés vagy a kerékpárok utazhatnak, ha esetleg kivinnénk a vadonba. A L200-as plusz munkafényeket és kapaszkodókat is kapott (sajnos a tesztautónkon lévő bukócső helyett), míg az ASX crossover LED ködfényszórókat. A belterükről sajnos nem osztottak meg fotót a gyáriak, azonban tudni, hogy fekete kárpitozásuk lesz, vadításként narancsszínű varrással. Az ülések velúr-szerűek, az oldalsó lelépők pedig csúszásgátló felületet kaptak. Erre szükség is lesz, hiszen például az L200 esetében, már-már szükségtelenül vékonyak, és ha saras, nagyon tud csúszni.
Hirdetés

A Mitsubishi L200 és ASX Geoseek koncepciók tehát Genfben debütálnak, mellettük pedig az Outlander vonalainak alapjait adó eX koncepció is ott lesz, aminek ez lesz európai debütálása.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 07:59
    Permalink

    Ez az eX tanulmány finoman szólva is nagyon futurisztikus, ha nagyot akarnak gurítani, egy ez egyben így küldik gyártásba. Jó lenne, ha újra ugyanúgy csillognának azok a gyémántok, mint régen…

Vélemény, hozzászólás?