2019-ben jön az új Mercedes-Benz GLA

Két év múlva érkezik a Mercedes-Benz GLA második generációja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig mutatkozott be a GLA ráncfelvarrott változata, a német gyártó máris a 2019-ben érkező új modellről közölt információkat.


Pár hete számoltunk be a GLA modellfrissítéséről. Most viszont itt vannak az első hírek a két év múlva érkező második generációs német crossoverről. A jövőre érkező új A-osztállyal azonos, MFA2 névre hallgató platformra épülő modell hosszabb tengelytávot kap, amelynek köszönhetően a belső tér is némileg növekedni fog. Az új architektúra lehetővé teszi a plug-in hibrid hajtáslánc beépítését is. A hibrid mellett 2,0 literes turbós benzines és különféle méretű dízelek is elérhetők lesznek, a csúcsváltozat 400 lóerős lesz.
Hirdetés

A külső megjelenést illetően a sportosabb dizájn mellett elöl és hátul is LED-es lámpákra számíthatunk. Az utastérben nagyobb digitális kijelzők jelennek meg és átláthatóbb lesz a műszerfal. A touchpadot szintén újratervezik és frissül a COMAND infotainment rendszer is. A kényelmet tekintve félig autonóm vezetési funkció és parkolást segítő rendszer is az extralista része lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?