Garázsban maszkírozható át a kis Daihatsu

Kétféle külső kérhető a Copenhez, akár otthon is átalakítható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ilyenkor sajnálhatjuk igazán, hogy egyes modellek hozzánk nem jutnak el. Ilyen a Daihatsu Copen is, ami apró kétüléses kabrió fazonjával és kis pörgős motorjával nettó élvezet lehet, hát még átöltöztetve.

Az új Daihatsu Copen nem túl rég mutatkozott be, sajnos hozzánk nem fog eljutni, pedig óriási szórakozás lehet egy ilyet hajtani. Egész pici, két üléses, motorja pedig alig több mint 600 köbcentis turbós, a kis kabrió így egy apró játék. Most pedig - mivel a gyáriak nem szerették volna kétféle verzióban forgalomba állítani - azt találták ki, hogy az alap külső mellé kihoznak egy másik fazont is, ráadásul mindenki magának alakíthatja át, otthon.
Hirdetés
Az egyszerűen cserélhető karosszériaelemek teljesen új külsőt kölcsönöznek a kisautónak, a kereklámpás kivitel igazából nagyon hasonlít az előző Copenhez, ezért lett a szögletesebb fazon az alap. Szinte mindenből van új alkatrész a borítások közül, csak az ajtó és a tető egyezik, a többi egyszerűen lecsavarozható, majd felpattintható helyére a másik, ha éppen olyan kedvünk van.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 02:13
    Permalink

    LEGO nagyban. 🙂
    Ez az auto annyira hihetetlenul pici, egy A4 mellett matchbox-nak nez ki.
    Van belole shootin brake concept es coupe is.
    [url]http://www.autoblog.com/2015/12/29/daihatsu-copen-tokyo-concepts/#slide-3750996[/url]

Vélemény, hozzászólás?