Hétvégén elrajtol a hazai rallye bajnokság

Kezdetét veszi a rallye bajnokság, Janika idén már nem áll rajthoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miskolcon veszi kezdetét a 2017-es Országos Rallye Bajnokság. Erős mezőnyre számíthatunk, összesen 16 páros indul R5-ös versenyautóval.


Talán minden idők legerősebb mezőnyével veszi kezdetét az ORB 2017-es bajnoksága. A hét futamból álló sorozat első fordulóját z e hétvégi Miskolc Rallye jelenti, amelyre összesen 16 páros nevezett R5-ös versenyautóval. Herczig Norbert mellett Balogh János, Ollé Sándor, Ranga Péter, ifj. Ranga László, Trencsényi József és Vincze Ferenc is Skoda Fabiával áll rajthoz. Bodolai László, Hadik András, Kazár Miklós, ifj. Kiss László, Kovács Antal és Turán Frigyes Ford Fiestával indul. Lovász Pál és Velenczei Ádám a múlt héten bemutatkozott Hyundai i20 volánja mögött száll harcba a pontokért, míg Fogasy Gergelyt egy Peugeot 208-cal láthatjuk.
Hirdetés

Három versenyző is hiányozni fog Miskolcról, a 2008-as abszolút bajnok, Spitzmüller Csaba az idei évtől ralikrosszban versenyez. A hétszeres bajnok Janika pedig befejezte versenyzői karrierjét. Lencse Zoltán, aki tavaly még Ford Fiesta R5-tel állt rajthoz, az év későbbi szakaszában visszatér a mezőnybe. A hétvége programja a verseny hivatalos honlapján található.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?