Sivatagban zúztak le egy McLarent

Könnyed sérüléssel úszták meg az utasok a durva balesetet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szebb napokat is megélt az a McLaren 720S, amelyet a nevadai sivatagban találtak a rendőrök. A totálkárosra tört sportautó esete mögött nem mindennapi sztori kering.


Érdekes baleset történt a nevadai sivatag területén, ahol egy McLaren 720S-t találtak rommá törve a rendőrök. Az eset érdekessége, hogy az úttesttől mintegy 60 méterre fedezték fel a roncsot, az utasoknak viszont nyoma sem volt. A hatóságok nem tudtak az esetről, így minden bizonnyal saját lábukon vagy ismerős segítségével távoztak a helyszínről a közeli kórházba. Ott ugyanis megtalálta őket a rendőrség, kisebb karcolásokkal, zúzódásokkal megúszták a nem mindennapi balesetet.
Hirdetés

A fotók alapján elmondható, hogy nem csak kicsúszott az útról a sportkocsi, hanem át is fordult. Ennek ellenére az utasfülke sértetlen maradt, szépen tette a dolgát a szénszálas kabin. A baleset útvonalán egyébként a Gumball 3000 ágyúgolyó futamhoz hasonló Corsa Rally zajlott, minden bizonnyal a verseny egyik résztvevője szenvedett balesetet. A megmenekülésük és mentő nélkül kórházba jutásuk innen érthetővé is válik. Valószínű egy mögöttük érkező társuk segített nekik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?