Mindössze 10 db készül ebből az Audi Q7-ből

Különleges Q7-est mutatott be az ABT

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A német tuningcég egy igen limitált szériás Audi Q7-est mutatott be, ugyanis csupán 10 db készül belőle. Lássuk, miért ilyen különleges.


Ha valaki igazán különleges Q7-est szeretne magának, akkor itt a lehetőség. Az ABT cég nem aprózta el az Audi SUV-ján történt átalakításokat. A különleges szürke fényezés mellett egy komplett aerodinamikai csomagot kapott, amely az első és hátsó lökhárítókon kívül egy felső szárnyból, hátul pedig egy diffúzorból áll. A karosszérián körben karbonszálas elemeket használtak, csakúgy mint a beltér egyes részein. A külsőnél maradva azonnal szembetűnik a 22 colos Vossen felni, amelyet kifejezetten a Q7-eshez tervezett a Miamiban üzemelő gyártó.
Hirdetés

A malomkeréknyi felnik mellett a futóművön is alakítottak, 20 mm-rel került közelebb az aszfalthoz a karosszéria. Az utasteret limitált szériás jelvény, Alcantara ülések és karbonszálas díszítőelemek teszik egyedivé. A motorhoz ezúttal nem nyúlt az ABT, a 10-es széria első számú példányát a SEMA Autoshow keretein belül mutatták be Los Angelesben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?