Frissült a Logan és a Sandero Brazíliában

Lehet, hogy hamarosan Európában is frissülnek a Daciák?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A világ másik felén Renault emblémával dobták piacra a Dacia Logan és Sandero modelleket, amelyek most apró frissítést kaptak.

Renault néven és a márkára jellemző hűtőmaszkkal forgalmazzák Dél-Amerikában a Dacia modelleket, de talán még így is kiszúrható, hogy milyen változások várhatók az európai modelleken, amennyiben itt is felfrissítik őket. A külső változásokat tekintve a LED-csík lehet érdekes a fényszórókban, mivel a hűtőrács változása a Renault modellekét követi. Hátul viszont jelentősen átrajzolták a lámpatesteket a Sandero esetében, ám a Loganen csak a burán belüli rajzolat változott. A lökhárítók szintén módosultak, de az európai modelleken ez jóval különbözőbb is lehet. Ahogy a Logan magas futóműve is szokatlan látvány.
Hirdetés
Az utastérben job minőségű anyagokat alkalmaznak, jut bőr a kormánykerékre és az ajtóborításra is, illetve új, hétcolos kijelzőt integrálnak a középkonzolba, amelyről a multimédiás rendszer vezérelhető.
Dél-Amerikában a motorpalettán a négyhengeres 1,6 literes és a háromhengeres 1,0 literes szívó benzinmotor szerepel. Előbbi 113 lóerős, és a frissítés után CVT váltóval is kérhető, míg utóbbi 78 lóerős, viszont mindkettőbe lehet etanolt tankolni, amitől 3 lóerővel erősebbek is lesznek. Brazíliában az árak 46 990 reálról indulnak, ami körülbelül 3,6 millió forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?