Audis ekkorát még nem koppant előzésnél

Levillogta a lakókocsit vontató Rangert, ami utána történt, arra nem lehet felkészülni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudni, mennyire volt szándékos, hogy épp egy fekete A6-ost választottak a bunkó szerepre, de a sztereotípiákat kimaxolták az új Ranger reklámfilmjében.


Szellemes kisfilmben mutatta be a Ford a frissített Ranger[/url] képességét, vagyis azt, hogy mekkora a vontatóképessége. Az új Ford Ranger ugyanis, ahogy a legtöbb pickup, 3,5 tonnás terhet is vontathat, ezt pedig úgy definiálta a gyártó, hogy vontass el 3,5 tonnányi bármit, amit csak akarsz. Összesen 15 lakókocsit kötöttek egymás, valamint a Ranger mögé szerelvényben és ahogy azt kell persze, szép lassan vontatták egy hegyi úton.
Hirdetés

A poénfaktort ügyesen kijátszva érkezik egy fekete Audi A6 hátulról, a sztereotípiákat kijátszva pedig nézelődik, villog és tolakodik. Nagyot koppan viszont, amikor belekezd az előzésbe, ugyanis 15 lakókocsit, plusz a Rangert kell megelőznie, mondjuk sikerül is. A való életben ez aligha fordulhatna elő, mégis alaposan figyeljük meg a megelőzni kívánt autót, szerelvényt, mielőtt belekezdenénk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?