A ralikirály visszatér! De csak egy kicsit

Loeb és Loebné újra együtt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha nem is a vébére, s ha csak egy alkalomra is, de Loeb mester visszatér a raliba. Oldalbordástul.


Sébastien Loeb visszatér a raliba! Viszont sajnos nem a - nélküle kissé üres, amúgy a Volkswagen dominálta - WRC-be, nem az elitbe, ahol embertelen mód zsinórban kilenc bajnoki címet szerzett a Citroën színeiben sorrendben Xsarával, C4-gyel és DS3-mal. Hanem "csak" egy, a hazájában, Franciaországban rendezett november végi Rallye du Var - aszfaltos - verseny erejéig. Amin nem A navigátora, Daniel Elena, hanem felesége, Séverine diktálja majd az itinert, ahogy persze tette már korábban is nem egy ízben.
Hirdetés

"Hálás vagyok a lehetőségért, hogy Severine-nel részt vehetünk a ralin" - nyilatkozta a 40 éves legenda, aki a ralizás és nem mellékesen számos egyéb más szakágban tett rendszeres kitérő után a WTCC-ben versenyezget - többek között Michelisz Norbi ellenfeleként. Loeb nyilván azt is leszögezte, hogy ez csupán egyszeri alkalom, szó nincs "igazi" visszatérésről, mivel 100 százalékban a túraautó-világbajnokságra koncentrál. A DS3 WRC-vel utoljára tavaly novemberben Belgiumban, a Rallye du Condroz-on ment. Akkor is felesége navigált neki, nyertek simán, s így döngettek:
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?