Még sportosabb M-es BMW-k jönnek

M Performance kiegészítők teszik még sportosabbá a BMW M3 és M4 modelleket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hamarosan megrendezésre kerülő esseni autókiállításon mutatja be a BMW az M3 és M4 típusokhoz rendelhető gyári M Performance kiegészítőket.


Ha valakinek nem elég sportos vagy nem elég drága a BMW M3, M4 Coupé, illetve Cabrio, további gyári kiegészítőkkel teheti még sportosabbá az autó megjelenését. Ízlésesen feltuningolt modelljeit az Essen Motorshown vonultatja fel a bajor gyártó. A külsőt illetően karbonszálas légbeömlő elemeket, tükörborításokat, hátsó diffúzort és légterelőket továbbá egy háromszínű M Performance logóval ellátott oldalsó matricát tartalmaz a csomag.
A belsőt tekintve is számos karbon díszítőelemmel találkozhatunk, az Alcantara borítású, kijelzővel ellátott kormány pedig egyértelműen azt sugallja, hogy nem egy mezei M-es BMW-vel van dolgunk. A multifunkciós gombokkal egyszerűen válthatunk a takarékos Efficient Dynamics mód, a sport és a verseny mód között. Az integrált kijelzőn pedig a váltásokra figyelmeztető jelzések, hossz- és keresztirányú gyorsulások és köridők olvashatók le az órán túl.
A BMW egy különleges M Performance kipufogódobot is kínál, melynek csatornáit úgy alakították ki, hogy még karakteresebb legyen a 400 lóerő feletti motor hangja. A kipufogócső M logóval ellátott, titán vagy karbon változatban rendelhető.
Hirdetés
Az BMW M Performance Drive Analyzer rendszer segítségével pedig részletesen elemezhetjük a közúton vagy versenypályán nyújtott vezetési jellemzőket. A járműsebességtől kezdve a váltófokozatokat, a motor karakterisztikáját, az oldalirányú gyorsulásokat, a fék- és gázpedál kezelését is részletesen tanulmányozhatják azok az M3/M4 tulajok, akik szeretnének minél jobb köridőt elérni a versenypályán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?