Itt a hatodik idei taxis demonstráció – hídzárral

Ma az Erzsébet hidat is megbénították a taxisok

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Uber közösségi személyszállítás ellen tüntető taxisok hatodik idei demonstrációjukat tartják a mai napon - az Erzsébet híd lezárásával.


Újabb, már-már szokásos keddi forgalomlassításukat tartják ma az Uber közösségi személyszállítás ellen tüntető taxisok - annak ellenére, hogy a Magyar Taxisok Szakszervezete a demonstrációk beszüntetését kérte. A parlamentben amúgy ma is terítékre kerül a már sokszorosan szankcionált Uber betiltása.
Hirdetés

A BKK közlése szerint már reggel 8 órától kezdték a gyülekezést a taxisok a Hősök terénél. Onnan a Dózsa György út–Thököly út–Rákóczi út–Kossuth Lajos utca–Erzsébet híd útvonalon haladtak végig konvojban. 9 órától az Erzsébet híd Pestre vezető oldalán le is zártak egy sávot, az ottani korlátozás várhatóan 14 óráig fog tartani.
Az érintett útvonalon, mint az a BKK Közút[/url] oldalán is látható, óriási a torlódás, késnek a tömegközlekedési járatok is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 05:09
    Permalink

    nem csak azok vannak. másrészről kit érdekel, ha lehet értékelni? utasok majd lehúzzák azt kész. a rendszerben pedig nem tud hiénáskodni, szóval mind1.

  • 2017.10.28. at 05:09
    Permalink

    A “taxi”, mint intézmény, mint szolgáltatás (ez vicc), már a múlté. Ahogy a konflis is az volt a múlt század elején. A taxista (mint bunkó), lassan kihal. Persze még egy ideig látni kivénhedt, barnaöltönyös faszikat, ezeréves mosott pulóverben ideges, enervált, igazi tahókat vagy sehol máshol érvényesülni nem tudó, gyorsan sok pénzt összetarhálni akaró, lehúzós suttyókáimat, de a hanyatlás és a kihalás biztosított. De tényleg! Ez az egész kétségbeesett kapálózás is erről szól! Ők is tudják. Lehet, hogy pár éven belűl, de lehet, hogy sajnos csak később, eltűnik a taxi, mindenki majd csak Ubert fog hívni és életünk ez a része legalább nyugodt, tiszta, átlátható lesz! A legtriviálisabb módon megnyomok egy gombot, jön egy autó, elvisz oda, annyiért, azon az úton, úgy, ahogy az nekem, az utasnak a legmegfelelőbb! Uber! Pár tíz év múlva az új generáció ugyanúgy nem fogja tudni mi volt az a taxi vagy mi, ahogy a tantuszos telefont sem ismerik. Reméljük hamarabb eljön ez az idő és majd csak röhögünk azokon a szerencsétlen próbálkozósokon, akiknek fáradt képeit nézegetjük egy-egy akkori útelzáráson. Bár ki a f@sz lesz akkor már kíváncsi rájuk?!

  • 2017.10.28. at 05:09
    Permalink

    A magyar taxisok szakszervezete egy zéro tagsággal rendelkező fantom érdekképviselet amit egy ,,nemtaxis,, Karsai Katalin nevű ,,hölgy ,, tart életben…a taxisok legnagyobb ellenszenvére …a ,,hölgy ,, egyébként az autókiadók érdekeit védi vehemensen … csak elmeséltem

Vélemény, hozzászólás?