Új regionális ügyvezető igazgató az FCA CEE élén

Magyar vonatkozású szakember vezeti a Fiat-Chrysler kelet-közép-európai régióját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fiat-Chrysler (FCA) új régióvezetője Budapestről irányítja majd a vállalatcsoport magyarországi, szlovákiai és csehországi tevékenységét.


Régióvezetőt váltott vált a Fiat Chrysler (FCA). A vállalatcsoport magyarországi, csehországi és szlovákiai tevékenységét a jövőben Andrew Higgins irányítja. Neve ismerős lehet, hiszen korábban a GM kelet-európai divízióját is Magyarországról vezette, s most is ide tért vissza a szakember, aki április 9-től ismét Budapestről vezeti az FCA régiós tevékenységét.
Andrew Higgins a nagy-britanniai Manchester városában született, MBA diplomát szerzett, tagja az okleveles könyvvizsgálók társaságának (Association of Chartered Certified Accountants). Több mint két évtizedes autóipari gyakorlatát olyan nemzetközi márkáknál szerezte, mint a Vauxhall, az Opel, a Saab, a Hummer, a Cadillac, a Chevrolet és a Lotus.
Hirdetés
Az új ügyvezető igazgató 2015 óta bizonyít az FCA szervezetében. Legutóbb a cégcsoport közel-keleti és afrikai hálózatfejlesztési tevékenységét irányította. Korábban több regionális és globális vezető posztot töltött be értékesítési, marketing, aftersales, valamint pénzügyi területeken. Munkája során megismerkedett és tapasztalatokat szerzett a közép-kelet-európai régióban, ahogyan említettük, hazánkban is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?