Kiszivárgott a BMW M5 Competition

Május 8-án érkezik a legerősebb M5-ös BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár még aludni kell néhányat a hivatalos bemutatóig, a gyári képek és információk már kiszivárogtak a BMW M5 Competitionnel kapcsolatban.


Nem meglepő az utóbbi időszakban, hogy a BMW még tovább erősíti az egyébként sem gyenge sportmodelljeit. Az M széria több tagja is elérhető Competition csomaggal, ami még erősebb és még keményebb bajort eredményez a fenekünk alatt. A tavaly bemutatott M5 kereken 600 lóerős teljesítménnyel és 750 Nm forgatónyomatékkal bír. Ezt most tovább izmosítják, a Competition csomaggal 625-re nő a paripák száma, míg a nyomaték változatlan marad. Ezzel a 0-100 km/órás sprintet 0,1 másodperccel rövidebb idő alatt futja meg, mint az alap M5, így az érték 3,3 másodpercre redukálódik.
Hirdetés

M Drivers Package extrával a végsebesség 305 km/óráig tornászható fel. Nem csak erősödik, külsőleg is sportosabbá válik az M5 Competition. A felnik még különcebb megjelenést kapnak. Emellett magasfényű fekete tükörház és ajtókeretek, valamint vesék különböztetik meg a modellt. A motorháztető alatt a borítás karbonból készül, a titán sportkipufogó még karakteresebb hangot kap, a hasmagasságot pedig tovább csökkentik. A május 8-án bemutatásra kerülő M5 Competition tökéletes lesz arra, hogy a hétköznapi utcai használat után egy kicsit versenypályán is kiéljük magunkat vele.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?