Extra garanciát ad a Mio

Másfélszeres garanciát ad navigációira és kameráira a Mio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Legyen szó menetrögzítő kameráról vagy autós navigációról, a Mio év végéig 2 helyett 3 év garanciával adja eszközeit.


Bár legtöbbször telefonunkat használjuk navigálásra, aki sokat autózik, az tudja, hogy amint jön egy hívás, ugrik a navigálás, nyomkodni kell a készüléket, mindez jelentős rizikó a közlekedésbiztonság szempontjából, amit egyszerűen csökkenthetünk egy dedikált készülékkel. Év végéig minden Mio készülékre 2 helyett 3 év garancia él, a navigációk közül a Mio Spirit 8670 LM, élettartamra szóló ingyenes térképfrissítéssel és sebességmérő-kamera adatokkal, beépített közlekedési információkkal és Bluetooth-szal, azaz telefonkihangosítási lehetőséggel segít az autósoknak.
Hirdetés

Bár navigáció nélkül azért lehet létezni, egy menetrögzítő kamera beszerezése csaknem minden autósnak ajánlott - már nem csak Oroszországban, hazánkban is sokszor jól jöhet. Olyasmi, mint a biztosítás: jó ha van, de persze leginkább azért, hogy sose legyen rá szükség. A Mio MiVue C312 például kompakt mérete ellenére is HD felvételeket készít, a Mio MiVue 798 Dual pedig Sony STARVIS CMOS érzékelőjével gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőséget ígér. Utóbbi már beépített WIFI-vel, GPS-szel és hátsó kamerával is rendelkezik, sőt, vezetéstámogató funkciókkal (sávelhagyásra figyelmeztetés és ráfutásveszélyre figyelmeztetés), valamint fáradtság figyelmeztetéssel is segíti az autósokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?